Fordelene ved at have en træningspartner

Der er rigtig mange grunde til at træne med en partner, og BodyBoss-systemet gør det nemt. Hvis du kæmper med at bevare motivationen eller komme tilbage på sporet, kan det virkelig være et vendepunkt at få en træningsmakker!

  1. Du får rent faktisk trænet! Hvis du ved, at du har forpligtet dig til at træne sammen med en partner, er det meget sværere at springe fra i sidste øjeblik.
  2. At svede igennem med en partner gør din træning mere sjov! At kunne se frem til en træning med en partner, ven eller et familiemedlem vil få dig til at nyde din træning mere, end hvis du tog afsted alene.
  3. I kan holde hinanden i ørerne! Det er ikke ligeså nemt at springe over de sidste par gentagelser, når du har en partner, der tæller sammen med dig. 
  4. I kan presse hinanden til at nå det næste niveau. Vælg en partner, der kan udfordre dig til at afprøve den øvelse, som du ikke troede, du kunne finde ud af!
  5. Din form vil forbedre sig. Når du har en partner ved den side, er du mere tilbøjelig til at blive siddende i squat-stillingen hele øvelsen ud, beholde dine fødder i den rette position og holde ryggen rank. Den korrekte teknik beskytter dig mod skader og hjælper dig med at ramme de rigtige muskler.

Vi gør det nemt at finde træningsøvelser, der kan laves sammen! Tag din BodyBoss 2.0 og din partner under armen og kom i gang i dag!