Spørgsmål og svar om BodyBoss

Vi har modtaget forskellige spørgsmål og bekymringer ang. hvilke slags resultater BodyBoss 2.0-systemet kan give. Vi har derfor besluttet at adressere disse bekymringer og bringe den sande værdi frem i lyset, som vores BodyBoss 2.0 er i stand til at levere.

Her er nogle af de spørgsmål, som vi har modtaget ang. BodyBoss 2.0: 

  • Kan man opbygge den samme muskelmasse med BodyBoss som man ville, hvis man løftede vægte i fitnesscentret?
  • Er BodyBoss udelukkende beregnet til vægttab og toning af kroppen?
  • Hvor meget vægt svarer træningsbåndene til?
  • Jeg er lavere end de fleste. Vil BodyBoss-systemet give mig den samme modstand som ved højere personer?

Disse er nogle af de mest populære spørgsmål, vi har modtaget fra folk, som er interesserede i fitness og som ønsker et solidt værktøj, der kan hjælpe dem til at opnå de resultater, de er på udkig efter. Vores besvarelse af disse spørgsmål vil forhåbentligt komme jer til gode og fjerne de bekymringer, du måtte have.

 

Kan man opbygge den samme muskelmasse med BodyBoss-systemet, som man kan med vægtløftning i fitnesscentret 

Ja, helt klart – uden tvivl. Mange folk tror, at BodyBoss-systemet ikke er i stand til at hjælpe med en drastisk øgning af muskelmassen med modstanden fra træningsbånd, da dette normalt har været anset som et værktøj til at tone kroppen og forbedre konditionen. Dette er bestemt ikke tilfældet, eftersom BodyBoss-systemet på en effektiv måde kan opbygge muskelmasse og øge styrketræningen. Nedenfor kan du se nogle af grundene til, hvorfor BodyBoss 2.0 er et fantastisk værktøj til at opbygge muskelmasse og øge styrketræningen.

  1. BodyBoss 2.0 er udviklet til at modstå op til 227 kg styrke, da platformen har undergået en stress-test og er blevet udviklet gennem seks forskellige prototyper!

BodyBoss 2.0-platformen har gennemgået et stort omfang af tests, og den nuværende udgave, som du modtager, er mere robust end nogensinde. Da der er fem sløjfer og kroge på hver side af platformen, kan dette system klare stort set al den vægt, som du ønsker. Via sløjferne og det vævede system, som gør det muligt at forkorte båndlængden og øge modstanden, er mulighederne uendelige, når det kommer til hvor meget vægt, du vil udfordre dig selv med! Alt i alt kan du altså, ved enten at tilføje flere træningsbånd eller ved at forkorte længden på båndene, tilføje den ekstra modstand, som vil tage din træning til nye højder. 

 

  1. Vær ikke bange for at eksperimentere med mulighederne. Båndene er specialfremstillede og kan holde til lige så meget vægt, som du ønsker!

Mange folk udtrykker bekymring for, om båndene kan klare den ekstra vægt. Du har mulighed for at tilpasse dine træninger til hvad end du ønsker ved at forkorte båndene gennem de sløjfer og kroge, som vores base kommer med. Du kan forkorte dem ligeså meget, du ønsker, da disse bånd er topkvalitet og er udviklet til at kunne modstå den ekstra modstand, som du måtte lede efter, ligegyldigt hvor meget du ønsker at afprøve deres grænser!

 

Er BodyBoss-systemet udelukkende beregnet til vægttab og toning af kroppen?

Dette spørgsmål er allerede en smule besvaret via det første spørgsmål besvarelse: BodyBoss-systemet er bestemt ikke kun beregnet til vægttab og toning af kroppen. Selvom det er et fantastisk værktøj til disse mål, er det lige så effektivt til at hjælpe med styrketræning og opbygning af muskelmasse.

Hvis du virkelig ønsker at opbygge muskelmasse og øge din styrke, så forkort båndene eller tilføj flere bånd. Som nævnt ovenfor, kan platformen klare al den modstand, du måtte ønske. Fokusér på at lave færre gentagelser med øget modstand, præcis ligesom du ville gøre med vægtløftningen i fitnesscentret. Mulighederne med sløjferne og krogene er praktisk talt uendelige, da du kan tilpasse den mængde modstand, du ønsker. Vær ikke bange for at fastgøre 4-5 bånd på hver side. Du vil blive forbavset!

 

Hvor meget vægt svarer træningsbåndene til?

Videre her til næste spørgsmål: Hvor mange kg svarer båndene rent faktisk til? Hvert bånd yder omtrent 16 kg i dens normale længde. Men dette afgør dog ikke helt den vægtmængde, du rent faktisk løfter af flere årsager.

 

  1. Hvis du fastgør båndene, så længden forkortes, ændres vægten også. Jo længere væk du fastgør båndene fra den krog, de er hæftet på, jo mere modstand og vægt arbejder du rent faktisk med. Og omvendt, jo tættere på, du fastgør dem, jo mindre modstand vil du også tilføje.
  2. Den samlede mængde vægt, som du arbejder med, vil afhænge af, hvor mange bånd du træner med. Hvis du tilføjer flere bånd, vil du øge modstanden og vægtmængden drastisk under din træning.

Teamet bag BodyBoss-systemet er faktisk midt i processen og udviklingsfasen af at lancere en teknologi, der gør det muligt at vise dig præcis, hvor meget vægt og hvor mange kg du løfter med banebrydende sensorer, som tilsluttes vores Bluetooth App. Følg endelig med!

 

Jeg er lavere end de fleste. Vil BodyBoss-systemet give mig den samme modstand som ved højere personer?

Ja – BodyBoss-systemet er designet til alle typer af mennesker. Alt er blevet indregnet i dette system, før det blev lavet; højde, alder, kropstype, målsætninger etc. Hvis du er lidt lavere end de fleste, så fortvivl ikke! Alt du behøver at gøre for at opnå samme effekt som dem, der er lidt højere end dig, er at lave små tilpasninger ved at fastgøre båndene under krogene for at forkorte dem og tilføje ekstra modstand! Det er det smukke ved dette system – det kan tilpasses, og der er uendelige muligheder, som du kan gå på opdagelse i for at gøre din træning virkelig effektiv.

 

Vi håber, at besvarelsen af disse spørgsmål hjælper! Når alt kommer til alt, skal du bare vide, at BodyBoss 2.0 rent faktisk kan levere, hvilket som helst resultat du er på udkig efter. Hvis du er på udkig efter et transportabelt træningssystem, som kan give dig de samme resultater, som du får i fitnesscentret, er dette det perfekte produkt for dig, og det giver virkelig sand værdi. Det tager ikke kun bekvemmeligheden til næste niveau, eftersom du kan træne hvor end du vil – det tager også reelle resultater til næste niveau, uanset om det gælder styrketræning, opbygning af muskelmasse, vægttab, fedtforbrænding, toning af kroppen; dette system klarer virkelig det hele.