Anmeldelser

DET SIGER VORES

KUNDER OM BODYBOSS

100% of 100
4.8 ud af 5

Rigtig godt produkt Daniel

100% of 100

Jeg har brugt dette en del gange, siden jeg købte det, og det fungerer rigtig godt. Jeg bruger det sammen med dørankre og en Gorilla Bow for at få en komplet træning af kroppen.

Hele systemet er fantastisk Jeff Romano

100% of 100

Elsker produktet. Det er perfekt til os, der ikke kan tage i fitness regelmæssigt. Det er opbygget og designet rigtig godt.

Bodyboss portable gym Emily

100% of 100

Jeg modtog produktet i god tid, og pakken var i rigtig god stand. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med mine øvelser!!!!

BodyBoss ekstra Boss-bånd Kunde

100% of 100

Det første BodyBoss-system er fantastisk! Jeg havde brug for ekstra bånd. Hurtig levering og helt magen til dem, der var med i den første ordre.

Fremragende produkt Luis Sorell

100% of 100

Fremragende produkt og super kundeservice

Michael God spændkraft, jeg kan godt lide dem!

100% of 100

De ekstra bånd er en virkelig god udfordring til Bodyboss’en. Jeg købte 2 ekstra sæt til at lave i alt 3 sæt, og nu har jeg en ret god modstand til at lave tungere løft som squats o.l.

Fantastisk Samantha Paul

100% of 100

Virkelig god. Jeg kan tage på besøg derhjemme og stadig få trænet under besøget. Jeg elsker, at den er transportabel.

Elsker den! Nicki Peacher

100% of 100

Jeg købte fitness-sættet fra Amazon for et par år siden. Jeg fik også fat i nogle ekstra bånd til dørholderen, så jeg slap for at bytte dem ud mellem hver øvelse.

Bodyboss gym Claudia

100% of 100

Den er fantastisk. Jeg købte den til min mand i stedet for vægte. Det er meget bedre for din krop at bruge træningsbånd med modstand frem for løsvægte, hvis du ønsker en sikker træning. Det tog noget tid at få det leveret, og jeg var ved at blive irriteret, men kundeservice-teamet var let at kontakte, og de gav mig en ekstra ”bonus” for den lange ventetid. Min mand elsker det, og det gør jeg også. Det kræver ikke en masse plads, og det er let at opbevare. Jeg er glad for, at jeg ikke skal bekymre mig om at finde et passende sted til mit ”fitness”.